sorry asså

Jag är ledsen om jag gör mina trogna läsare besvikna, men den här bloggen har nog mest fungerat som en dagbok tror jag och nu har den mest tagit formen av en plats där jag slöskriver och lägger upp länkar, vilket känns lite onödigt. Jag är på en plats i mitt liv där jag helt enkelt inte känner något behov av att skriva av mig, bortsett från små problem som dyker upp lite då och då, så känner jag för första gången på jag vet inte hur länge, lite sann lycka.

Till er som besvärar er med att klicka er fram vareviga dag: Det jag upplever som är värt att veta kan man få reda på genom andra medel om man är nog intresserad.

För tillfället så överger jag bloggen och jag tror inte att jag tar upp den igen.
I såna fall blir den nog inte för samma ändamål som den här.
Så tills jag känner mig redo, Härrå


Oh yes


Att längta hem, bort

...är väl inte mer än naturligt ibland. I det här fallet ska det bli väldigt skönt med lite opretentiöst levande i halmstad över påskhelgen :) Love it! synd bara att jag lämnar min favorit del av oslo bakom mig. Men men, "det" finns ju kvar här och väntar på mig när jag kommer tillbaka!

Det har vart mycket ledigt den här veckan, då har jag fått tid att spela lite gitarr, äta våfflor ute i solen, skejta å chilla som vanligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det känns inte som att jag har något riktigt förlösande på lager.

dagens låt:



Härrå

RSS 2.0