congratulations and celebrations!

Grattis SUNE på namnsdagen!


This is just a tribute

Efter ett par dagars idé-torka började han helt plötsligt känna inspiration igen

Om man tänker efter...hur många gånger har man inte önskat sig tillbaka och velat återuppleva särskillt härliga perioder av sitt liv eller önskat att livet bara var som det var förut? Ganska många gånger skulle jag vilja säga.

Men det är inte alltid smart att snöa in sig i det förflutna. Nostalgi kan missuppfattas och tolkas som trångsynthet och man blir lätt tagen för en....tråkig person helt enkelt.
Konservatism i all ära, men lite gränser måste dras.
Istället bör man inse att det är ofta bara minnet och känslorna man saknar och de kan sällan återupplevas. Bättre att skapa nya minnen man kan se tillbaka på istället. Inte för ofta bara.

Resten av det här inlägget tillägnas svunna tider, ögonblick som flytt.



Jag saknar lukten av hockeykort
Jag saknar stämningen på julafton när man var liten.
Jag saknar att vara helt bekymmersfri
Jag saknar dagis
Jag saknar Arne Weise
Jag saknar att leka i snön en hel dag
Jag saknar "fånga duvan" på tv.
Jag saknar känslan när man är på väg för att köpa lördagsgodis
Jag saknar Kalles klätterträd

5 göteborgare i Oslo

jaha... igår var jag och Anton på Dark tranquillity! Fanken så bra musik, men sjukt dålig scennärvaro från alla andra än sångaren.
Dom koncentrerade sig mer på att inte spela fel än att ge publiken en show utöver det vanliga. Lite tråkigt, tycker jag.
En annan sak med metalband är att de spelar bara "mycket gammalt och mycket nytt", aldrig det emellan som är det man tycker är bäst om. jaja, de fick med en bunt med låtar jag kände igen iaf. tur det.

Jaaa...vad ska man säga, headbangers - ett hänsynslöst folkslag. Slänger och dänger med håret, runt, runt och när dom är klara och vill ta en paus och slänger håret ura ansiktet, så åker det bakåt och personen  närmst får lite efterätt bestående av hår, svett och mjäll.
Visst, är man på en konsert får man väl tåla lite, men nån måtta får det bannemej va.

Efteråt drog vi oss vidare till grinnelökka och tog en lönepils med antons jobbarkompisar på Storo köpesenter, varpå anton blev dretfull och bestämde sig för att åka taxi hem, utan jacka och utan halsduk...knäppskalle.

Det blir en kämpig helg innan jag får åka till min favvostad och ta igen mig lite...På söndag ska jag jobba 13,5 timmar totalt. Men bättre att klämma ur det sista så man vet att man lever lite innan jag får kose mäj ett par dar.

Now i´m gonna catch a movie and some shuteye.

Härrå
 

inte bara bazz

Ett par dagar har gått och på den lilla tiden har jag hunnit med en del.
Har varit en del action på jobbet överhuvudtaget, men de 2 sista dagarna på grönlandstorg har jag lagt totalt 2 butikstjuvar i backen. Jag har nämnt det för någon förut, men det är en härlig känsla att sitta på någon som har gjort ngt fel.
Men ni behöver inte oroa er. Jag skulle aldrig ge mig in i en situation där jag inte känner att jag har kontroll.

'det här är något helt nytt för mig och jag känner att jag gör nytta, utan mig skulle slöddret härja fritt i smalgången.
Och det är ju inte bara skit...Jag har lärt känna den turkiska butiks-frun Arlinda och hennes förkläde petia, är numera bästis med vaktmästarna som brukar laga min cykel när det behövs, och vi har halva priset på all mat på den bästa resturangen på gatan.

Annars har jag jobbat på som vanligt, över min kapacitet, upp 05:15 nästan varje dag. Har hunnit med EN utekväll sen jag kom tillbaka.
Var ute och kalasade med Anton och Johan på Majorstuen i lördags och tog en fin promenad hem....Blev en liten omväg på 1-2 timmar när jag svängde åt fel håll undgefär ett kvarter från min lägenhet.

Har även bokat vandrarhem i gamla stan nu också. Så om 6 dagar ska jag kose mej i stockholm.
Ska bli trevligt att hälsa på min flickvän...och min pojkvän.
Kanske träffa lite kusiner också. Om 6 dagar och 6 timmar på ett tåg är jag där.
Until then. Kose er.

Härrå

oh happy day!

Whoppeeee!!! Igår bokade jag tågbiljett till stockholm! Så alla infödda som vill träffa mig (som läser den här värdelösa bloggen) får gärna ringa mig mellan 17:e  och 20:e november.

I inte mindre än 4 dagar ska jag njuta av allt vad stockholm har att erbjuda mig i nostalgi-väg. Mer om detta när besöket är avslutat.
Jag står dock inför ett litet dilemma....det blir förmodligen ett vandrarhem som får hysa mig under min vistelse, men det finns ett par så jag har lite svårt att bestämma mig. Jaja "luxus-problem" som mina nuvarande landsmän skulle ha sagt.

Puss och hej, hångeltjej.

härrå


Ett slag mot min maskulinitet

Igår var det spa-kväll på dalsbergstien 3 i oslo...
Fuktighetsåtergivande krämer hit och ansikts-scrub dit. jaja, såhär såg det ut iaf.



så roligt kan man ha det på en söndagskväll i norge.

anyways... livet rullar på i oslo och jag har fått reda på nästa period som jag kan åka till sverige, så nu har jag ännu en liten morot : ) 

HONKA HONKA

härrå

små svarta får...

Ja, som ni kanske har listat ut är väktare, eller "vekter" världens mest uppskattade yrke. Mycket dumt har hänt som gjort att vi inte har det bästa av rykten.

gjenom detta ogillande, eller hat om ni så vill, har det uppstått ett par öknamn eller smeknamn...you choose.
- Skurkitas
- Luritas
- Tutebär-politi (lingon-polis)
-juleträ-politi

jaja, nu ska jag fortsätta att äta min falukorv.

härrå



RSS 2.0